tirsdag den 31. januar 2012

Ejnar & Co

Så er det ved at være længe siden, at Ejnar har ladet høre fra sig og det skyldes flere ting. Bl.a. har Ejnar har været med til et netværksmøde og har derefter selv besluttet at danne sig en netværksgruppe. Den hedder Ejnar & Co og foreløbig består gruppen af ham selv og koen Rita. Ejnar ved, at hvis han vil have nye friske input, så er han nødt til at være noget mere udadvendt og skabe sig et netværk.





Ejnar arbejder derfor nu på, at finde nye medlemmer til sit netværk og jeg så lige denne her lille fyr ude på bryggersgulvet i forgårs og kan godt have Ejnar mistænkt for, at have haft ham til netværksmøde! Men Ejnar påstår hårdnakket, at han ikke ved, hvad det er for en ”dims”, selvom han helt er med på, at det er både vigtigt og inspirerende at have flere forskellige typer i sit netværk, så man har mulighed for at lære en masse (ikke mindst om sig selv).


Ejnar er nu også ved at være klar til pilgrimsvandringen og det går han meget op i. Når jeg selv når 200 km`s træning må han komme med ud og træne og han har været så heldig at få en rygsæk af skønne Mia fra "Skønne dage". Rygsækken er bestilt i USA specielt til ham og han er meget, meget stolt af den. Lige i øjeblikket går han og overvejer, hvad han skal pakke i den og er foreløbig kommet til, at han vil have 2 labre larver med og en lille flaske vand. 

Ejnars hjerne er ikke stå stor, så det kniber lidt med kloge tanker (hm……det kan vist også knibe for os andre nu og dag). Derfor vil Ejnar blive glad for et par tips til, hvad der er vigtigst at have med på en 11 dages pilgrimsvandring, når han nu skal prioritere (rygsækken er lille - se billede længere oppe på siden). Så kom frisk med gode ideer………..

1 kommentar:

  1. Den lille rygsæk passer ham fint, kan jeg se. Og Rita ser nærmest lidt KOket ud, så måske er der en god kemi mellem de to. :-)

    Husk et lille vabelplaster i rygsækken - sådan ét kan man hurtigt få brug for. Jeg skal tænke lidt over, hvad det ellers kan være...

    Hils Ejnar og Rita fra mig :-)

    SvarSlet